skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog EN Energy

Expert Nutrition

Calibra Dog Expert Nutrition Energy - hrana za pse z višjimi kaloričnimi vrednostmi, razvita za podporo vzdržljivosti aktivnih psov in za pse, ki potrebujejo povišanje telesne teže. Ta strokovni recept vsebuje povečano vsebnost beljakovin in maščob med telesno aktivnostjo, idealen pa je tudi za breje samice.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog EN Light

Expert Nutrition

Calibra Dog Expert Nutrition Light - suha hrana z zmanjšano vsebnostjo kalorij je prilagojena zahtevam specifične prehrane psov, ko je potrebno zmanjšati in vzdrževati optimalno težo pri psih, nagnjenih k debelosti. Vsebuje visokokakovostne piščančje beljakovine in riž. Živalske beljakovine predstavljajo 90% njegove celotne vsebnosti beljakovin.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog EN Neutered

Expert Nutrition

Calibra Expert Nutrition Neutered - Strokovni recept, razvit posebej za kastrirani ali sterelizirane pse. Sestava hrane, vključno s visokokakovostnimi piščančjimi beljakovinami, prispeva k ohranjanju vašega psa v dobrem stanju in podpira njegovo vitalnost.

 

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog EN Sensitive Salmon

Expert Nutrition

Calibra Dog Expert Nutrition Sensitive - Strokovna hrana za občutljive pse. Primeren je za pse, ki so nagnjeni k alergijam ali kožnim težavam ali z občutljivim prebavnim sistemom. Zahvaljujoč se vsebnosti kakovostnih lososovih beljakovin in dodatku lososovega olja, ta recept zagotavlja pravilno nego občutljive prebave in ohranjanje sijoče dlake.

Podrobnosti o izdelku