Joy

  • Velikost: Mala, Srednja, Velika
  • Starost: Mladič, Odrasel, Starejši
  • Prednostne beljakovine: Piščanec

Piščančji obročki. Zdrav, aromatičen in lahko prebavljiv slasten grižljaj, ki bo močno obogatil prehrano vašega ljubljenčka.

Opis

 Slastni piščančji obročki z visoko vsebnostjo beljakovin in majhno količino maščobe bodo ugajali vsem velikim in majhnim psom, ki uživajo v okusni hrani. Dopolnilna hrana za pse.

- naravne sestavine
- visoka prebavljivost
- odličen okus

Pakiranje: 80 g

Sestava

Sestava: piščanec, koruzni škrob, glicerin, rastlinske beljakovine, sorbitol.

Analitske sestavine: surove beljakovine 51%, maščobe 2%, surove vlaknine 2%, surov pepel 2%, vlaga 20%.

Joy

Priboljški Calibra Joy so mehki, sočni priboljški, ki so idealen del vaših vsakdanjih dogodivščin skupaj z vašim ljubljenčkom. Prepričani smo, da bo vaš kosmati prijatelj kmalu našel svojo najljubšo.

Linija vključuje tudi denta kosti za pse - unikatno oblikovane, okusne in lahko prebavljive zobne poslastice, ki pomagajo ohranjati čiste, zdrave zobe in ščitijo pred nastankom zobnega kamna. Vašemu psu bo všeč njihov odličen okus in užival bo v zdravih zobeh, vi pa boste cenili njihov svež dih.

Mini različica dobrot za pse Calibra Joy je odlična za majhen prigrizek. Idealne so tudi za trening in primerne za pse majhnih pasem.

Za mačke imamo okusne, aromatične ribje dobrote, ki so zdrav dodatek k njihovi prehrani in bodo všeč tudi najbolj izbirčnim mačkam. Prepričajte se sami!