skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Verve GF Kitten Chicken&Turkey

Verve

Calibra Cat Verve Kitten Chicken & Turkey je popolna hrana brez žit z visoko vsebnostjo svežega mesa, s piščancem in puranom. Recept je namenjen mačjim mladičem. Svež piščanec predstavlja 27% celotnega recepta. Beljakovine živalskega izvora pa predstavljajo 87,8% celotne vsebnosti beljakovin v receptu.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Cat Verve GF Adult Chicken&Turkey

Verve

Calibra Cat Verve Adult Chicken & Turkey je popolna hrana brez žit z visoko vsebnostjo svežega mesa, s piščancem in puranom. Recept je namenjen odraslim mačkam. Svež piščanec predstavlja 27% celotnega recepta. Beljakovine živalskega izvora pa predstavljajo 90% celotne vsebnosti beljakovin v receptu.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Cat Verve GF Adult Herring

Verve

Calibra Cat Verve Adult Herring je popolna hrana brez žit z visoko vsebnostjo sveže ribe, slanika in lososa. Recept je namenjen odraslim mačkam. Sveži slanik in losos predstavljata 32% celotnega recepta. Beljakovine živalskega izvora pa predstavljajo 74,1% celotne vsebnosti beljakovin v receptu.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Cat Verve GF Sterilised Chicken&Turkey

Verve

Calibra Cat Verve Sterilised Chicken & Turkey je popolna hrana brez žit z visoko vsebnostjo svežega mesa, s piščancem in puranom. Recept je namenjen steriliziranim/kastriranim mačkam. Svež piščanec predstavlja 27% celotnega recepta. Beljakovine živalskega izvora pa predstavljajo 86% celotne vsebnosti beljakovin v receptu.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Cat Verve GF Sterilised Herring

Verve

Calibra Cat Verve Sterilised Herring je popolna hrana brez žit z visoko vsebnostjo sveže ribe, slanika in lososa. Recept je namenjen odraslim steriliziranim/kastriranim mačkam. Sveži slanik in losos predstavljata 29% celotnega recepta. Beljakovine živalskega izvora pa predstavljajo 75,4% celotne vsebnosti beljakovin v receptu.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Cat Verve GF Indoor & Weight Chicken

Verve

Calibra Cat Verve Indoor + Weight Chicken & Turkey je popolna hrana brez žit z visoko vsebnostjo svežega mesa, s piščancem in puranom. Recept je namenjen mačkam, ki živijo v notranjih prostorih in mačkam pri katerih je potreben nadzor teže. Svež piščanec predstavlja 27% celotnega recepta. Beljakovine živalskega izvora pa predstavljajo 80,8% celotne vsebnosti beljakovin v receptu.

Podrobnosti o izdelku