skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog Life Starter & Puppy Lamb

Life

Calibra Dog Life Starter & Puppy Lamb - popolna superpremium suha hrana za mladiče (do 3 mesece starosti), primerna tudi za breje in doječe samice. Suha hrana z visoko vsebnostjo kakovostnih jagnječjih beljakovin in nizko vsebnostjo žit (riž) je hipoalergena in zagotavlja vsa potrebna hranila v tej pomembni fazi razvoja psa.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog Life Junior Medium Breed Chicken

Life

Calibra Dog Life Junior Medium Breed Chicken - popolna suha hrana za mlajše pse (stari 3–15 mesecev) srednjih pasem (10–30 kg) z lahko prebavljivim piščancem. Superpremium suha hrana je hipoalergenska in zaradi skrbno izbranih aditivov ugodno vpliva na razvoj imunosti psa, pa tudi na njegovo celotno rast in razvoj.

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog Life Junior Large Breed Chicken

Life

Calibra Dog Life Junior Large Breed Chicken - superpremium suha hrana s piščancem za mlajše pse (3-30 mesecev starosti) velikih pasem (nad 30 kg). Ta suha hrana, v kateri beljakovine živalskega izvora predstavljajo 90% celotne vsebnosti beljakovin, izpolnjuje potrebe po optimalni rasti velikih pasem in je tudi hipoalergena. 

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog Life Adult Small Breed Lamb

Life

Calibra Dog Life Adult Small Breed Lamb - popolna superpremium suha hrana za odrasle pse majhne pasme (do 10 kg) z visoko vsebnostjo beljakovin jagnjetine. Recept ima nizko vsebnost zrn (samo riž) in je hipoalergen. Narejena je iz visokokakovostnih jagnjetinih beljakovin, ki predstavljajo 80% celotne vsebnosti beljakovin. 

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Chicken

Life

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Chicken - popolna superpremium suha hrana z visoko vsebnostjo piščančjega mesa za odrasle pse srednje pasme (10-30 kg). Hipoalergenski recept temelji na visokokakovostnih živalskih beljakovinah, ki predstavljajo 90% celotne vsebnosti beljakovin, in nizki vsebnosti zrn (samo riž).

Podrobnosti o izdelku

Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb

Life

Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb - popolna superpremium suha hrana z jagnjetino za odrasle pse velikih pasem (nad 30 kg). Hipoalergena sestava z nizko vsebnostjo zrn (samo riž) je primerna celo za občutljive prebavne sisteme, velikost briket pa je prilagojena fiziološkim potrebam velikih psov.  

Podrobnosti o izdelku